Десет година ју је варао с другим мушкарцима

Агенције
Десет година ју је варао с другим мушкарцима

Да ли мислите да би једна жена икада могла да опрости супругу који је све вријеме крио од ње да је хомосексуалац? Сара Боулс и након 14 година још не може да се опорави од мужевљевог признања…

Након десет година брака Сарин муж Питер оставио ју је због других мушкараца. Овакав догађај у њеном животу натјерао ју је да почне да преиспитује читав свој живот. Осјетила се искоришћеном и изданом, јер ју је Питер све вреијме користио као параван за своје право опредељење, које у вријеме њиховог венчања није смио да открије.

Супругово признање није добила на вријеме, али када је сазнала да је хомосексуалац, осјетила је велико олакшање у поређењу с мучним годинама које су остале иза ње. Љутња, бес и разочарање услиједили су касније.

Питер и Сара су се прво развели, да би она двије године након тога сазнала прави разлог. Биле је усред неког посла и врло изненађена његовим позивом. Тада јој је признао да ју је у десет година дугом брак све вријеме варао с другим мушкарцима.

"Рекао ми је да има новог партнера - мушкарца. Иако сам била шокирана, осјетила сам трачак олакшања, јер ми је то коначно признао", рекла је Сара, која је посљедње три године њиховог брака почела да сумња да јој је супруг хомосексуалац.

"Само дан након његовог признања све ме је стигло. Провела сам године штитећи дјецу и бринући о Питеру, све вријеме задржавајући своје сумње само за себе. Тада су све емоције које сам потискивала испливале."

"Да ли ме је Питер икада волио? Да ли сам га привлачила? Да ли је заиста желио дјецу са мном? И на крају, с колико је мушкараца био док смо били у браку?", питала се Сара.

Оно што ју је највише бољело јесте да је Питер све вријеме знао да је хомосексуалац.

Четрнаест година након тога Сара и даље живи сама у Лондону с ћеркама Ребеком и Луси. Иако је након развода имала неколико веза, и даље је врло рањива.

"Његово признање било је горе од било чега. Требаће ми много времена да бих могла да започнем нову озбиљну везу."

Ћерке Ребека и Луси, које су тада имале осам и девет година, очево признање доживеле су на свој начин и након толико времена су одлучиле да не желе да га виђају.

Сара тврди како на почетку њихове везе није могла да претпостави да је Питер хомосексуалац. Мислила је да зна све о њему.

Узели су се у априлу 1990. године. Била је то велика свадба од 150 званица. Сара није жељела да спавају прије брака, али тврди да је након тога њихов сексуални живот био страствен.

Сумње су почеле када им је стигао рачун за телефон у износу од хиљаду долара. Онда су почели изласци с оправдањима да гледа утакмицу, а када би га питала који је резултат био није знао да јој каже.

Тада је Сара почела да га прати. Примјетила је да њен муж проводи много времена у јавним тоалетима и неколико дана послије тога растали су се без превише свађе.

Сара се чак тестирала на HIV страхујући за своје здравље. Тест је био негативан.

Када се све сазнало, њихове двије ћерке преживеле су највећу трауму. Ипак, када јој је све признао, Питер је рекао Сари да ју је оженио јер је заиста мислио да ће успјети. Сара је након признања одлазила код психолога, који јој је помогао да се помири с чињеницом да она није била крива за то што јој се догодило.

"Питер ми је украо деценију живота, како бих могла да се опоравим од тога?", на крају свега пита се Сара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана