Црни пар добио бијело дијете

Агенције
Црни пар добио бијело дијете

Мало је рећи да је Анђела Ихегборо из Велике Британије била запањена када је први пут угледала своју бебу...

У једној болници у Лондону особље је остало у шоку када је двоје тамнопутих имиграната из Нигерије добило бебу свијетле пути. Дјевојчица Нмачи је бјелкиња, има плаву косу, плаве очи, а њена мајка каже да се осјећа благословено упркос томе што се и даље навикава на чињеницу да је родила бијелу бебу.

"Она је чудесна. Али ја и даље не могу да схватим шта се догодило", рекла је тридесетпетогодишња мајка.

Љекари су нагласили да Нмачи није албино беба јер њена кожа није у потпуности без пигмента, али нису могли да пруже коначно објашњење за овај феномен. Они за сада имају неколико теорија: могуће је да је беба наслиједила гене неког бијелог претка који су преношени из генерације у генерацију, али се до сада нису испољили, или да је у питању ријетка генетска мутација коју ће највјероватније наслиједити и њена дјеца, а није искључено ни да би њена кожа могла да постане тамнија док буде одрастала.

Анђелин супруг одлучио је да одмах стане на пут гласинама и нагласио да његова супруга није имала аферу.

"Прво што сам рекао било је ‘О Боже, шта је ово?’ Након порођаја нас двоје смо само сједили и непрестано пиљили у њу, не говорећи ништа", рекао је Бен, а затим додао: "Наравно да је моја ћерка. Моја супруга била ми је вјерна. Чак и да није, беба не би могла тако да изгледа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана