Четири правила модерне љубави

24sata.rs
Четири правила модерне љубави

Вjероватно сте одрастали гледајући филмове и слушајући бакине савjете о љубави, али нова времена траже и нова љубавна правила. Ако сте "сингл", ево шта је корисно знати...

 

Он зове на састанак - ви плаћате?

Традиција налаже да на првом састанку рачун плаћа мушкарац, али у данашње вријеме то више није нужно. Истраживање веб странице Match.com показује да је 41 одсто жена спремно да плати рачун на првом састанку, под условом да их мушкарац сам позове на тај исти састанак.

Потребно је 15 минута

Када је у питању хемија, истраживања показују да је довољно 15 минута да одлучите да ли се међусобно привлачите. С овим се слажу и мушкарци и жене, а први утисак је сасвим довољан и да одлучите да ли желите други састанак или не.

Искреност је још увијек најбољи рецепт

Ако сте на састанку с мушкарцем који вам се не свиђа, реците му да нисте заинтересовани - истраживања показују да 52 одсто мушкараца сматра бољом опцијом да дама искрено каже да није заинтересована, него да завлачи мушкарца.

Немојте ићи до краја

Ту још увијек важе стара правила - када је у питању секс, већина мушкараца каже како губе поштовање према жени која им на првом састанку дозволи да оду до краја. Минимум од три састанка је неки стандард којег се није лоше држати, а ако сте озбиљни у погледу везе, није лоше ни мало дуже.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана