Британац се у 68. години жени по девети пут 42 године млађом VIDEO

Агенције
Британац се у 68. години жени по девети пут 42 године млађом VIDEO

Шездесетосмогодишњи Рон Шепард је Британац који се највише пута женио. Он иза себе има осам пропалих бракова, а сада је одлучио да покуша и девети пут.

Двадесетшестогодишња Филипинка Кристел Маркез Лалек је његова најновија одабраница. Запросио ју је прије 11 мјесеци у њеном породичном дому у којем живи са седмогодишњим сином. Он је званично још увијек у браку са тридесетшестогодишњом медицинском сестром Венг Платино, али када добије судске папире о разводу осмогодишњег брака, одмах планира да стане пред олтар са Кристел.


"Кристел ће бити моја жена заувијек", одлучан је овај романтични Британац који болује од Паркинсонове болести, а љекари му прогнозирају још неколико година живота.

Он је Кристел упознао на Тајланду док је био у браку са својом Ђтженом. Њих двије су биле пријатељице и често су се сви заједно дружили. Након што се Рон развео од седме жене, њих двоје су изгубили контакт, али су се брзо пронашли на Фејсбуку.

"Знам како то излгеда, али нисам ту због пасоша, нећу га искористити", рекла је Филипинка за коју се Рон нада да ће бити и његова неговатељица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана