Била са више од 100 милионера, пропутовала цио свијет

Агенције
Била са више од 100 милионера, пропутовала цио свијет

Надиа открива да је временом усавршила трикове и зна гдје може да пронађе овакве мушкарце, али себе не сматра спонзорушом.

Надиа Есекс је дјевојка из Челзија у Лондону, која је одрасла у богатој породици.

Нажалост, њени отац и мајка су деведесетих година доживјели банкрот и више ништа није било исто.

Навикавши се на луксуз од дјетињства, када је видјела мајку како збраја посљедње новчанице које су остале у кући да би јој купила књигу, Надиа је одлучила да такав живот није за њу.

Тада се посветила мисији - наћи богатог мушкарца!

"Доста ми је забављања са момцима без новца. Поштујем себе и желим лијепе ствари", објаснила је она и додала да она није особа која се задовољава осредњим стварима, већ за себе жели само најбоље.

До сада је била са више од 100 милионера, али још увијек није нашла прилику за себе. Али, то није било узалуд потрошено вријеме, јер је са њима пропутовала цио свијет и добила мноштво скупоцених поклона.

На питање како долази до њих, Надиа открива да је временом усавршила трикове и зна гдје може да пронађе овакве мушкарце.

"Милионере нећете пронаћи у локалном кафићу, зато морате да знате за сва лијепа мјеста у Лондону. Што се тиче изгледа, морате се обући адекватно. Никако превише голе груди или ноге, треба да покажете префињен стил", савјетује Надиа.

Али, она за себе не мисли да је спонзоруша, већ жена која зна шта хоће и може да има све.

"Да је у питању само новац, одавно бих била удата и носила дијамант богаташа који ме не привлачи. Нисам се удала зато што уз новац желим и љубав, бајку, лептириће у стомаку", открива она.

У једном интервјуу питали су је шта би урадила када би угледала згодног мајстора, од кога би јој срце заиграло, Надиа каже да ту нема шансе да се ишта деси, да би га брзо заборавила.

"Волим да су моји мушкарци богати и да привлаче пажњу гдје год да се појаве", закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана