Ако мушкарац ово избјегава, онда није у стању да задовољи жену

Агенције
Ако мушкарац ово избјегава, онда није у стању да задовољи жену

Понекад је за добар спој потребно више од обичне привлачности, а даме сматрају да је осим обичне хемије потребно још нешто како би у потпуности биле задовољене у кревету. Ево шта оне савјетују...

 

Иако свака дама има своје виђење савршеног љубавника постоје нека правила која су уобичајна као што је сексуална активност, спремност на експериментисање, одржавање хигијене и слично.

Ево које су то универзалне одлике савршеног љубавника који ће задовољити скоро сваку жену.

Одржава хигијену

Као што многи знају, хигијена је јако важан дио секса, јер нико не воли интимизацију с партнером који није чист. Особа која води рачуна о чистоћи је сигурно особа која држи до себе па би таквог мушкарца требало задржати крај себе. Уколико је мушкарац запуштен одбиће жену, јер вишак длачица омета потпуно уживање жене, али и појачава непријатне мирисе.

Орални секс се подразумева

Свако има своје мишљење када је орални секс у питању, али када је у питању савршен љубавник, овакав вид задовољавања не би требало да буде проблем. Можда ваш партнер није увијек расположен за тако нешто, али ако повремено жели да вас орално задовољи и проба нешто ново онда је то добар знак да имате доброг љубавника крај себе.

Спреман на акцију

Нико не жели да крај себе има партнера у кревету који води љубав 'реда ради'. Уколико се ваш партнер труди да прво ви достигнете врхунац и стално уноси неке новине у ваш сексуални живот онда је то одлична вијест за вас. Савршен партнер је увијек спреман на новине, на прљав разговор и нове позе.

Његова фигура

Иако у правој љубави не треба да постоје предрасуде око изгледа тијела, многе жене неће да признају да их витко и згодно мушко тијело више узбуђује од опуштеног стомака. Уколико ваш партнер води рачуна о свом изгледу због вас и себе онда заиста имате крај себе савршеног љубавника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана