5 очигледних знакова да сте срели своју сродну душу

Агенције
5 очигледних знакова да сте срели своју сродну душу

Понекад је довољан један сусрет, а понекад неко вријеме како бисмо се заљубили, али када се хемија деси, то је углавном то.

Пронаћи сродну душу ипак је мало теже, али ако се препознајете у овом тексту, слободно одахните јер ви сте је већ пронашли.

Вас двоје сте увијек на истој фреквенцији

И не, притом не мислимо на то да наручујете исто јело или пиће, него на милион подударности с којима се сусрећете свакога дана. Можда је то заједнички укус за филмове, књиге или музику, можда дијелите исте жеље и снове. Шта год било у питању, ви живите као једно.

Осјећате да уз њега свакодневно напредујете и растете

Сродна душа не значи идеалну везу у којој никад нема размирица и свађа, јер сви јако добро знамо да савршенство не постоји. Али захваљујући његовој подршци, охрабривању и добронамјерним критикама, из дана у дан постајете све боља особа. И захвални сте му на томе.

Нема тога шта он о вама не зна

Он вас вјероватно познаје боље него што знате сами себе. Он зна колико вас плаши што се полако претварате у своју маму или колико желите да напустите сигурност сталног запослења и изградити сопствени посао. Он зна да плачете као кишна година сваки пут када глједате “Биљежницу” и да вам гледање “Секс и града” дође као терапија. И оно што је најважније, не осуђује вас ни због чега већ вас воли управо такву каква јесте.

Он је прва особа која зна сваку велику и малу новост у вашем животу

Не зато што мислите да морате нешто прво да јавите њему, него зато што то стварно, јако желите. Када добијете посао, повишицу или унбапређење, прво зовете њега, а он је и прва особа с којом желите да прославите све лепо што вам се догађа. Ваша сродна душа увијек ће бити у току са свим новостима у вашем животу, како оним позитивним, тако и оним негативним, малим и великим.

Чита вас као отворену књигу

Можда не може читати ваше мисли, али је најближе томе што можете замислити. Довољно му је пар секунди у вашем друштву да би знао да вас нешто мучи, да сте због нечег узбуђени, забринути или осјетљиви. И које год ваше тренутно стање било, он увијек зна најбољу идеју како да вас развесели, насмије, орасположити или утјеши.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана