Zvijezda “Harija Potera” ne zna koliko novca ima

Glas Srpske
Zvijezda “Harija Potera” ne zna koliko novca ima

Rupert Grint (30), zvijezda “Hari Poter” franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam dijelova ovog filma.

- Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam. Ne motiviše me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra stvar u vezi sa tim, valjda. Drago mi je što je taj novac tu, ali nisam mnogo fokusiran na to - rekao je Grint u intervjuu za “Radio tajms” magazin.

Grint se proslavio ulogom Rona Veslija pored kolega Danijela Redklifa i Eme Votson. Imao je samo 11 godina kada je postao član “Hari Poter” ekipe, a ranije je pričao da su mu plaćali “nenormalne sume” i da je to uticalo na njegov privatni i društveni život.

- Borim se da se sjetim života prije slave. Mislim da sam se bio izgubio usput. Nekada samo želiš da odeš na roštilj. Imao sam taj osjećaj da propuštam normalne stvari - rekao je tada Grint.

Iako Rupert ne zna koliko je zaradio, tu je “Gugl” da kaže - procjenjuje se da je samo od “Harija Potera” zaradio 28 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana