Звијезда “Харија Потера” не зна колико новца има

Глас Српске
Звијезда “Харија Потера” не зна колико новца има

Руперт Гринт (30), звијезда “Хари Потер” франшизе, открио је у најновијем интервјуу да не зна колико је новца зарадио након улоге Рона у чак седам дијелова овог филма.

- Заправо немам појма колико новца имам. Не бих могао ни да нагађам. Не мотивише ме то превише. Да, удобно ми је и то је добра ствар у вези са тим, ваљда. Драго ми је што је тај новац ту, али нисам много фокусиран на то - рекао је Гринт у интервјуу за “Радио тајмс” магазин.

Гринт се прославио улогом Рона Веслија поред колега Данијела Редклифа и Еме Вотсон. Имао је само 11 година када је постао члан “Хари Потер” екипе, а раније је причао да су му плаћали “ненормалне суме” и да је то утицало на његов приватни и друштвени живот.

- Борим се да се сјетим живота прије славе. Мислим да сам се био изгубио успут. Некада само желиш да одеш на роштиљ. Имао сам тај осјећај да пропуштам нормалне ствари - рекао је тада Гринт.

Иако Руперт не зна колико је зарадио, ту је “Гугл” да каже - процјењује се да је само од “Харија Потера” зарадио 28 милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана