Zvijezda Beverli Hilsa čeka peto dijete

Srna
Zvijezda Beverli Hilsa čeka peto dijete

Nekadašnja zvijezda čuvene serije "Beverli Hils" uskoro će na svijet donijeti svoje peto dijete, ali to je ne sprečava da bude aktivna i u svakom momentu uživa sa svojim nasljednicima.

Iako su je ljekari upozoravali da bi peta trudnoća mogla da joj ugrozi život, holivudska glumica Tori Speling odlučila je da ipak rodi još jedno dijete. Mnogi su pomišljali da je kćerka čuvenog televizijskog producenta Arona Spelinga ovim postupkom zapravo željela da sačuva brak, koji je bio prilično poljuljan, ali ona ne haje i s osmijehom poručuje da je srećnija nego ikad.

- Peta trudnoća je bila potpuno iznenađenje za sve nas, ali uvijek smo željeli veliku porodicu i vijest nas je prilično obradovala. Jako sam uzbuđena - rekla je glumica, poznata po liku Done iz popularne serije "Beverli Hils 90210".

Da joj trudnoća zaista prija potvrđuju i paparaco fotografije, na kojima Tori sa prilično velikim stomakom obavlja svoje svakodnevne aktivnosti sa svojom dječicom.

Glumica i njen suprug Din Mekdermot u braku su deset godina i imaju četvoro djece: Lijama (deset), Stelu (devet), Heti (šest) i Fina (pet).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana