Жена руског политичара се обнажила да би народ гласао за њега

Агенција
Жена руског политичара се обнажила да би народ гласао за њега

Провокативна фотографија жене регионалног замјеника окружена нагим моделима представља најновији потез како би се Руси подстакли да изађу на предсједничке изборе у недјељу.

На слици која је привукла пажњу медија, Јулија Дјалтова позира у друштву осам голих модела, чија нага тела наткрива натпис на којем пише: "Ми идемо на изборе".


На фотографији која је објављена на друштвеним мрежама писало је "Видимо се на гласачким мјестима".

Јулија је супруга Александра Дјалтова, предсједника партије Уједињена Русија и владајућег посланика у локалној скупштини Аркхангелска.

"Све ове жене су другачије, баве се различитим пословима – једна је инжењер, друга професорка, трећа фитнес инструкторка. Жељеле смо да учинимо овај свијет мало љепшим и нашу земљу бољом и показале смо да различити типови људи треба да буду заинтересовани за будућност", рекла је Дјалтова новинарима објашњавајући да њен супруг није љубоморан нити посрамљен због оваквог потеза.

Ово није прва провокативна кампања. Недавно се појавила и серија стикера коју је објавио магазин "Максим" за апликације за чет у којој жене на провокативан начин заводе мушкарце и подстичу их да изађу на гласање. Такође, руско издање магазина објавило је фото-сет провокативних модела које одлазе на изборе. Погледајте видео-снимак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана