Заводница у 50. години: Мјесечно добијам преко 100 позива од млађих мушкараца

Агенција
Заводница у 50. години: Мјесечно добијам преко 100 позива од млађих мушкараца

Педесетогодишња Тања Јакша захваљујући свом младоликом изгледу претрпана је позивима за састанак, који углавном долазе од млађих мушкараца.

Тања Јакша је пословна дама и мајка троје дјеце, а тренутно изазива велико интересовање медија јер има један од најуспјешнијих профила на сајту за упознавање. Свој успјех дугује негованом и лепом изгледу који одушевљава многе мушкарце.

Тања, која је запослена као специјалиста за усклађеност пословања, каже да због своје младоликости добија више од 100 порука мјесечно од потенцијалних партнера који је зову на састанак, али дају и бројне комплименте. Занимљиво је да највише позива има од млађих мушкараца.

Она је још сама и нада се да ће на овај начин пронаћи свог господина савршеног.

"Вођење профила на дејтинг сајту је као манекенство. Ако имате упечатљив изглед, људи на страници ће вас пронаћи и контактирати. Имала сам доста авантура. Један мушкарац ми је послао лимузину чак из друге државе, одвео у хотелски смјештај, дао ми празан чек да купим свим женама из његове канцеларије поклоне за Божић, као и наравно нешто за себе", прича ова жена.

Мајка троје дјеце и успешна пословна дама каже да је свијесна свог изгледа, а да јој комплименти и те како значе.

"Обично добијам комплименте како изгледам сваког дана, и како сам старија више то цијеним. Јако се борим против старости, те је свака похвала за изглед мала моја побједа", истиче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана