Zatvorska ispovijest Plejbojeve zečice: Pronašla sam Boga, čitam Bibliju i nemam seks već tri mjeseca

Agencije
Zatvorska ispovijest Plejbojeve zečice: Pronašla sam Boga, čitam Bibliju i nemam seks već tri mjeseca

Osuđena Plejbojeva zečica Endži Vu Ha otkrila je da se u zatvoru okrenula Bogu i Bibliji kako bi se oduprla lezbijskom iskušenju.

Naime, vijetnamska kraljica ljepote uhapšena je na njujorškom aerodromu prošle godine dok je sa devetogodišnjom ćerkom pokušavala da pobjegne iz SAD u Kinu.

Starleta i međunarodno priznati di-džej suočava se s optužbama za otmicu djeteta u Francuskoj jer nije vratila djevojčicu svom bivšem surpugu Ričardu Frogeru koji ima starateljstvo nad njihovom ćerkom.

Nakon tri mjeseca u zatvoru, tridesetdvogodišnja ljepotica je otkrila da joj molitva pomaže da apstinira od seksa.

“Ovde ima jako puno lezbijki i nekoliko plavuša mi se već nabacivalo. No, za sada najradije čitam Bibliju. Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da ne mogu dva dana bez seksa, a sada su prošla već tri mjeseca. Pronašla sam boga i on me je spasio, stoga provodim vrijeme moleći se i čitajući Bibliju”, rekla je Endži koja se nalazi u pritvoru u Bruklinu zajedno sa još 100 zatvorenica.

Lijepa Brineta kaže da uz molitvu vježba kao luda kako bi svoje tijelo održala vitkim, ali i kako bi se mogla odbraniti.

“Trudim se ne upadam u svađe. Doduše, mislila sam da će zatvor biti mnogo gori. Prije ovoga, videla sam ga samo na televiziji i čitala sam o grupnim silovanjima i tučama i zaklela da ću se braniti po svaku cijenu”

Nažalost, ona i dalje ne zna kada će se naći na slobodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana