Zašto se princ Vilijam i Kejt nikada ne drže za ruke

Agencije
Zašto se princ Vilijam i Kejt nikada ne drže za ruke

Robin Kermode, stručnjak za govor tijela i osnivač kompanije za komunikacije Zone2.co.uk, tvrdi da su Vilijam i Kejt, koji su u braku gotovo šest godina, uzor pronašli u ponašanju njegove bake, kraljice Elizabete.

"Kraljica se rijetko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica", rekao je Kermod.


Jasno je da su Vilijam i Kejt emocionalno jako bliski, ali čini se da na službenim događajima nemaju potrebu da svima pokazuju svoju ljubav.

"Ostavljaju pojam snažnog para čiji su članovi nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu da cijelom svijetu pokazuju svoju ljubav", dodaje.

Otkrio je da je s porastom Kejtinog samopouzdanja kod protokolarnih obaveza pao i broj već u početku rijetkog držanja za ruke. Kermod tvrdi da poznati parovi koji se drže za ruke time poručuju da su i dalje zajedno, uprkos svemu.

"Vidjeli smo taj gest kod političara i poznatih koji imaju bračnih problema. Kako bi dokazali da je s njima sve u redu, drže partnera za ruku", istakao je.

Dodao je da Donald Tramp koristi svoja rukovanja kao mamac za još fotografija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana