Zašto je majka Megan Markl na vjenčanju sjedila potpuno sama?

Agencije
Zašto je majka Megan Markl na vjenčanju sjedila potpuno sama?

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom vjenčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vrijeme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vrijeme bila sama.

Reglandova je za tu priliku obukla pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta, a navodno je sjedila prekoputa Harijeve bake - britanske kraljice Elizabete II, koja je bila u pratnji svog supruga, princa Filipa.

Kamere su zabiljeležile izraz lica Reglandove kada su je preplavila osjećanja tokom razmjene bračnih zavjeta dvoje mladenaca, a korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je za vrijeme jednog od najvažnijig događaja u životu svoje ćerke ona zaista morala da bude sama.

Razlog za to je odsustvo Meganinog oca sa vjenčanja, koji se u to vrijeme nalazio u bolnici zbog srčanog udara.

Inače, Dorija, koja je socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su od 1987. godine, piše Harpers bazar.

“Svaka joj čast na držanju. Nije lako ostati suzdržan pod lupom javnosti i svim tim pritiskom”, napisao je jedan od korisnika.

Kraljevski stručnjak Alister Brus objasnio je da su ključnu ulogu u pravljenju rasporeda sjedenja zvanica imali upravo mladenci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana