Вјеровали или не: Ово су најгори љубавници у Холивуду

Dnevnik.hr
Вјеровали или не: Ово су најгори љубавници у Холивуду

Нема ништа горе него да бивши или бивша о вама прича да сте лоши у кревету. Имате прилику да видите листу познатих којима се догодило управо то.

Хју Хефнер

Кендра Вилкинсон и Изабела Ст. Џејмс рекле су за њега да је лош у кревету. Кендра је у својој књизи њихово сексуално искуство описала као "једноминутну вожњу", док је Изабела у својим мемоарима рекла да се веома разочарала.

"Јако ме занимало искуство краља 'Плејбој' царства. Мислила сам да он зна све о томе. Но он је само лежао као мртва риба. Како је успио да изгради цијело своје царство и буде тако лош у кревету. Продаје маглу људима", рекла Изабела.

Колин Фарел

 

За њега се такође прича да је лош љубавник. Анђелика Џероми рекла је за Колина да никако није могао да је задовољи

"Имала сам безброј лажних оргазама само да би он задржао своје достојанство. О њему се прича да је бог секса и да је спавао са безброј жена. Али ако неко мене пита, ја бих рекла да му је то био први пут. Једном је све било готово за 10 секунди јер је он желио што прије да оде на спавање", описала је она своје искуство.

50 цент

 

На листи нашао се још један мушкарац за ког се прича да нема баш неке технике у кревету. Детаље је открила једна егзотична плесачица која је рекла да га је у једном тренутку питала: 'Хоћемо ли имати секс или ћемо само разговарати? Дама је открила и центиметре "50 цента" којима каже да баш и није била одушевљена. Њој је наиме сметало то што јој је пјевач рекао да му је стало до ње и што се понашао као дјечак од 14 година.

"Са његових 15 центиметара сам се питала што да радим уопште. На љествици од 1 до 10 бих му дала 3. Вјероватно је заслужио и мање, али му дајем плус јер је био пун поштовања", објаснила је она.

Енрике Иглесијас

И Енрике се нашао на листи лоших љубавника након своје везе с Аном Курњиковом. Пјевач је открио јавности да је једна ствар коју би промјенио на свом телу његов пенис јер је премален. Ана је све заједно коментарисала ријечима: "Ни то не би променило ништа".

Није сасвим јасно да ли је говорила о њиховој вези или чињеници да је Енрике тако лош у кревету да ни већи пенис не би направо доброг љубавника од њега.

Марија Шарапова

Адам Левин, фронтмен групе Мароон 5 једном је проговорио о сексуалном животу славне тенисерке. Касније је порекао да је тако нешто уопште изговорио.

"Не могу вам описати колико је лоша. Мислио сам да ће, као што то ради на терену, бити мало страственија у кревету, али она само лежи на кревету као мртва жаба. Чак ме је знала опоменути да јој ометам концентрацију" рекао је Адам.

Парис Хилтон

Након што је прекинуо везу са контроверзном насљедницом, пјевач групе "Backstreet Boys" Ник Картер почео је да "олајава" бившу љубавницу у таблоидима.

Двадесетшестогодишњи Ник тврди да, упркос чувеном кућном порнићу, годину дана млађа Парис уопште не воли секс. Открива да је често "шлогирана" од дроге и пића како би стекла самопоуздање у кревету, али у њему је она "права катастрофа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана