Вјерила се Пипа Мидлтон

Aгенције
Вјерила се Пипа Мидлтон

Пипа Мидлтон, сестра војвоткиње од Кембриџа Кејт Мидлтон, вјерила се са банкаром Ником Џексоном, а вјенчање се очекује сљедеће године, пишу амерички медији.

Према њиховим изворима Џексон је Пипу запросио раније овог мјесеца током одмора у ексклузивном хотелу "Оберој Амарвилас" у Индији.

- Било је баш онако како је планирао. Веома романтично и величанствено - рекао је извор близак пару.

Пипа и Ник су у вези 15 мјесеци, а о њиховој вјеридби у медијима се говорило и у септембру, али се касније испоставило да ти наводи нису били тачни.

Пипа је доспјела у жижу јавности прије двије године када се на вјенчању сестре Кејт и принца Вилијама појавила као дјеверуша у изазовној бијелој хаљини.

Филипа Шарлот рођена је 1983. године, као друго од троје дјеце у породици Мидлтон. Једина сестра данашње принцезе се школовала у Шкотској, студирајући енглеску књижевност на Универзитету у Единбургу. Недуго послије студија је основала онлајн магазин "The Party Times ", који се, баш као и компанија њених родитеља бави свим могућим детаљима око организације забава. Веза Пипине сестре са принцом Вилијамом донијела је и њој (не)жељени публицитет - острвски медији су од самог почетка хтјели да знају све о млађој сестри принчеве изабранице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана