Uz pomoć Samante Foks namamaljivao sam momke na seks

Agencije
Uz pomoć Samante Foks namamaljivao sam momke na seks

Britanski di-džej Džonatan King tvrdi da je uz pomoć tadašnje djevojke, modela i pjevačice Samante Foks namamljivao momke u svoj stan, sa kojima je potom imao seks.

Bivši di-džej Džonatan King, koji danas ima 73 godine, kaže da je uz Samantinu pomoć namamljivao momke u svoj rols-rojs automobil, a potom ih dovozio u stan radi seksualnih odnosa, piše Dejli mejl.

Ovi događaji su se dešavali sedamdesetih i osamdesetih godina, a King je navodno iskoristio svoj položaj u producentskoj industriji kako bi izvršio seksualne napade na jedanest tinejdžera koji su tada imali oko 14 godina.

Nekadašnja pop zvijezda i producent, kako se sumnja, namamljivao je mlade dječake u svoj luksuzni automobil i dovodio ih u svoj dom, gdje ih je čašćavao alkoholom.

Džonatan je rekao poroti da je uz pomoć modela i pjevačice Samante Foks, sa kojom je tada bio u vezi, dovodio tinejdežre, ali poriče da je ikada imao seks sa maloljetnim licima i da nikoga nije prisilo na seksualne radnje.

Di-džej, kome se sudi u centralnom Londonu u kraljevskiom sudu u Sautvarku  negira 24 ozbiljnih optužbi za seksualne napade dječaka starosne dobi između 14 i 16 godina, koji su se navodno desili između 1970. i 1988. godine

"Kada su bili pod uticajem njegove moći i nisu bili u poziciji da ga odbiju, on bi ih napadao. Izgleda da je to bila igra manipulacije i moći nad dječacima od 13 do 16 godina. Džonatan im je takođe dao poklone, uključujući albume i karte za koncert, pokazivao im je pornografiju i davao lažna obećanja u vidu seksa sa tinejdžerkama", kazala je tužitelj Rozina Kotadž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana