Уз помоћ Саманте Фокс намамаљивао сам момке на секс

Агенције
Уз помоћ Саманте Фокс намамаљивао сам момке на секс

Британски ди-џеј Џонатан Кинг тврди да је уз помоћ тадашње дјевојке, модела и пјевачице Саманте Фокс намамљивао момке у свој стан, са којима је потом имао секс.

Бивши ди-џеј Џонатан Кинг, који данас има 73 године, каже да је уз Самантину помоћ намамљивао момке у свој ролс-ројс аутомобил, а потом их довозио у стан ради сексуалних односа, пише Дејли мејл.

Ови догађаји су се дешавали седамдесетих и осамдесетих година, а Кинг је наводно искористио свој положај у продуцентској индустрији како би извршио сексуалне нападе на једанест тинејџера који су тада имали око 14 година.

Некадашња поп звијезда и продуцент, како се сумња, намамљивао је младе дјечаке у свој луксузни аутомобил и доводио их у свој дом, гдје их је чашћавао алкохолом.

Џонатан је рекао пороти да је уз помоћ модела и пјевачице Саманте Фокс, са којом је тада био у вези, доводио тинејдежре, али пориче да је икада имао секс са малољетним лицима и да никога није присило на сексуалне радње.

Ди-џеј, коме се суди у централном Лондону у краљевскиом суду у Саутварку  негира 24 озбиљних оптужби за сексуалне нападе дјечака старосне доби између 14 и 16 година, који су се наводно десили између 1970. и 1988. године

"Када су били под утицајем његове моћи и нису били у позицији да га одбију, он би их нападао. Изгледа да је то била игра манипулације и моћи над дјечацима од 13 до 16 година. Џонатан им је такође дао поклоне, укључујући албуме и карте за концерт, показивао им је порнографију и давао лажна обећања у виду секса са тинејџеркама", казала је тужитељ Розина Котаџ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана