Upoznali se slučajno pa ostali zajedno 25 godina

Glas Srpske
Upoznali se slučajno pa ostali zajedno 25 godina

Par se upoznao u januaru 1993. godine kada su im prijatelji organizovali sastanak naslepo.

Tek nedavno se glumica Mišel Fajfer pridružila jednoj od najpopularnijih društvenih mreža - Instagramu - a upravo se tamo ovih dana svojim obožavaocima pohvalila lijepom proslavom - 25-godišnjicom braka, koju su proslavili još krajem novembra. Mišel je četvrtinu vijeka u braku s televizijskim scenaristom i producentom, autorom brojnih poznatih serija Dejvidom E. Kelijem.

Uz zajedničku fotografiju, nastalu tokom intimne proslave godišnjice braka, na kojoj nazdravljaju bijelim vinom, Mišel Fajfer opisala je kako se osjeća u braku: “...Ja sam posljednjih 25 godina najsrećnija žena na svijetu.”

Par se upoznao u januaru 1993. godine kada su im prijatelji organizovali sastanak naslijepo. Iako ništa nije išlo po planu, Keliju je Mišel “zapala” za oko, pa ju je već slijedeće nedjelje pozvao u bioskop. Veza je od samog početaka bila ozbiljna, samo 10 mjeseci kasnije par se vjenčao, a tog istog dana krstili su i svoju usvojenu ćerku Klaudiju Rouz.

Tačno devet mjeseci kasnije rodio se i njihov zajednički sin, kome su dali ime Džon Henri. Upravo zbog činjenice da su roditelji postali i prije braka, a potom im se rodio i sin, Mišel Fajfer i Dejvid E. Keli nikada nisu otišli na medeni mjesec.

“Možda se upravo zbog toga svega još uvek nismo zasitili jedno drugoga i digli ruke od nas, jer je naš fokus sve vrijeme bio usmjeren na nešto drugo. No to ne znači da uzimamo naš brak zdravo za gotovo. Još uvijk, barem jednom nedjeljno, imamo male, romantične izlaske na večere. Samo nas dvoje”, izjavila je svojevremeno lijepa glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana