Упознали се случајно па остали заједно 25 година

Глас Српске
Упознали се случајно па остали заједно 25 година

Пар се упознао у јануару 1993. године када су им пријатељи организовали састанак наслепо.

Тек недавно се глумица Мишел Фајфер придружила једној од најпопуларнијих друштвених мрежа - Инстаграму - а управо се тамо ових дана својим обожаваоцима похвалила лијепом прославом - 25-годишњицом брака, коју су прославили још крајем новембра. Мишел је четвртину вијека у браку с телевизијским сценаристом и продуцентом, аутором бројних познатих серија Дејвидом Е. Келијем.

Уз заједничку фотографију, насталу током интимне прославе годишњице брака, на којој наздрављају бијелим вином, Мишел Фајфер описала је како се осјећа у браку: “...Ја сам посљедњих 25 година најсрећнија жена на свијету.”

Пар се упознао у јануару 1993. године када су им пријатељи организовали састанак наслијепо. Иако ништа није ишло по плану, Келију је Мишел “запала” за око, па ју је већ слиједеће недјеље позвао у биоскоп. Веза је од самог почетака била озбиљна, само 10 мјесеци касније пар се вјенчао, а тог истог дана крстили су и своју усвојену ћерку Клаудију Роуз.

Тачно девет мјесеци касније родио се и њихов заједнички син, коме су дали име Џон Хенри. Управо због чињенице да су родитељи постали и прије брака, а потом им се родио и син, Мишел Фајфер и Дејвид Е. Кели никада нису отишли на медени мјесец.

“Можда се управо због тога свега још увек нисмо заситили једно другога и дигли руке од нас, јер је наш фокус све вријеме био усмјерен на нешто друго. Но то не значи да узимамо наш брак здраво за готово. Још увијк, барем једном недјељно, имамо мале, романтичне изласке на вечере. Само нас двоје”, изјавила је својевремено лијепа глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана