Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu FOTO

Agencije
Upoznajte Lolitu Riči, najmlađu živu Barbiku na svetu FOTO

Šesnaestogodišnja Lolita Riči iz Ukrajne je najmlađa živa Barbika na svijetu koja tvrdi da je njen izgled najsličniji pravoj Barbi.

Lolita, rodom iz Kijeva može da se pohvali identičnom građom tijela kao ova slavna lutka, ali ni izgled lica ne zaostaje za pravom Barbi.

Pored već dvije žive Barbike, Valerije Lukijanove i Aline Kovalevskaja, Lolita tvrdi da je njen izgled poptuno prirodan i da nije izvršila ni jednu plastičnu operaciju.

"Ljudi su mi prilazili i govorili mi da su ljubomorni na moj savršen izgled. Drugovi u školi su zaljubljeni u mene, ali oni nisu po mom ukusu", rekla je Lolita.

Lolita je prije samo godinu dana odlučila da svoj izgled prilagodi izgledu Barbike, da bi nakon toga pridobila mnogo obožavalaca na društvenim mrežama.

"Počela sam da se oblačim kao Barbi jer sam željela da izgledam besprekorno. Smatram da bi svaka žena trebalo da vodi računa o sebi. Željela sam da budem uzor sama sebi", rekla je Lolita.

"Moj prirodni izgled lutke omogućio mi je da izgledam ovako samo nadograđujući ga šminkom i garderobom. Imam prirodne velike grudi i odličnu liniju, a jedem šta god mi padne na pamet", rekla je najmlađa živa Barbika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana