Умро највећи италијански плаyбоy, спавао је с више од 6.000 жена

Агенције
Умро највећи италијански плаyбоy, спавао је с више од 6.000 жена

Звали су га “Ромео из Риминија”, а ласкаву титулу најбољег и највећег италијанског љубавника осигурао си је већ средином '80-их - он је Маурицио Занфанти, а његова изненадна смрт у 63-ој години многе жене широм Европе, али и свијета, дословно је завила у црно.

Фатални заводник преминуо је у уторак навече у свом дому, и то док је водио љубав с 23-годишњом туристкињом из источне Европе, објавио је Дејли Мејл. Усред односа добио је срчани удар и умро на лицу мјеста.

Шокирана млада дама, која је с њим била у кревету, одмах је позвала хитну помоћ, али Занфантију, нажалост, није било спаса. Италијански медији пишу како је њихов ултимативни Плајбој “с овога свијета отишао баш онако како је и живио”.

Покојни “Казанова” хвалио се како је спавао с више од 6.000 жена, а све је почело давних 1970-их кад је добио посао промотера у једном ноћном клубу на италијанској обали. Маурицио је тад имао свега 17 година, али љепши пол једноставно му није могао одољети.

“У само једној доброј љетној сезони знао сам спавати с 200-тињак жена”, хвалио се својевремено дугокоси Италијан, који је посљедњих неколико година зиме проводио у Скандинавији, гдје је радио за бројне туристичке агенције. Швеђанке су га толико обожавале да су по њему, пише Дејли Мејл, чак дале направити воштану фигуру!

Иако је још 2014. најавио како се планира пензионисати јер га, рекао је тад, “полако сустижу године”, Занфанти обећање није одржао, а умро је радећи оно што је највише волио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана