Ukleta Farma odnosi živote?

Agencije
Ukleta Farma odnosi živote?

Šesto izdanje "Farme" počelo je tragično, jer je muž pjevačice Danijele Stoiljković Ele preminuo nakon što ju je dovezao u karantin "Farme".

Aleksandar je dovezao Elu u Šimanovce, gdje je trebalo da bude u karantinu sa ostalim učesnicima prije ulaska u rijaliti, međutim, samo desetak minuta kasnije preminuo je od srčanog udara, pišu srpski mediji.

- Aleksandar je dovezao suprugu ispred studija, gdje su se pozdravili. Poželeo joj je sreću i rekao da će joj biti najveća podrška tokom rijalitija. Nakon toga krenuo je svojim automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi kako bi kupio sok. Prilikom izlaska sa pumpe je pao -  ispričao je izvor.

Hitna pomoć je ubrzo došla, ali ljekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Još jedan učesnik rijalitija Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo sa Manjače, preminuo je neposredno pred ulazak na "Farmu" u 50. godini.

Na seosko imanje ušlo je 25 takmičara. Nakon proglašenja gazde, ukućani su otišli u sobu da namjeste krevete. S obzirom na to da je Stanija Dobrojević ušla sa Kristijanom Golubovićem i da je on kao pravi džentlmen ponio njene teške džakove, starleta je njega nominovala za gazdu. Nakon toga njih dvoje su zajedno otišli da namjeste slamaricu. Već je očigledno da se Kristijan neće odvajati od Stanije.

Starleta po drugi put ulazi u "Farmu".

- Sada sam zrelija i ozbiljnija. Uzbuđena sam što ulazim ponovo, sada imam iskustvo i mislim da ne bi trebalo da se ponovi ljubav, jer ću se onda predstaviti kao slabić i kukavica. Ulazim i izlazim kao solo igrač, jer kad sam sama, tada sam najjača - rekla je Stanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana