Ухапшен Северинин партнер из порно филма са јахте

Срна
Ухапшен Северинин партнер из порно филма са јахте

У великој акцији УСКОК-а ухапшен је херцеговачки предузетник Милан Лучић којег јавност највише памти по снимку секса са хрватском пјевачицом Северином.

За најпознатији порнић на овим просторима сазнало се у мају 2004. године, када је Северина била заручена за Срећка Варгека, с којим је прекинула неколико мјесеци касније.

Лучић је у вријеме кад је настао видео био ожењен, а 11-минутни снимак настао је на његовој јахти.

Северина и Лучић везу су наводно почели још 2000. године, а Лучићева супруга је тад била трудна с њиховим трећим дјететом. Прича се да је управо то био разлог што су њих двоје прекинули своју аферу, Северина се надала да ће Лучић због ње оставити жену, али то се није догодило па је њој прекипјело.

Док су били у вези, пјевачица је од предузетника добијала луксузне дарове, а у јавности се често спомињао коњ Ландон којег јој је такође он даровао, а којег је касније продала.

Претпоставља се да је повод за покретање истраге у којој је ухапшен Лучић био тај што је судија Весна Маленица, која је такође ухапшена, у чак осам случајева у 2016. години за стечајног управника поставила Перу Хркаћа, а међу фирмама чији се стечајни поступак спомиње се и Лучићева „Амфора Марис".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана