У јавности се појавила шокантна порука бивше дjевојке Џима Керија

Agencije
У јавности се појавила шокантна порука бивше дjевојке Џима Керија

Катриона Вајт, бивша дjевојка славног комичара Џима Керија, је 2013. себи одузела живот предозирањем. Њена породица тврди да има шокантне информације о глумцу и криви га за све што се Вајтовој догодило.

Недавно је објављена порука коју је Катриона упутила свом славном дечку у којој га криви што јој је живот пун порока, секса, дроге и проститутки и у којој га оптужује да јој је пренио херпес.


Дејли Мејл преноси да је порука Катрионе пронађена на њеном таблету, али није потврђено да ју је икад послала.

"Ниси размишљао о стигми коју ћу носити до краја живота. Никад се ниси извинио или понудио да помогнеш или се бар осјетио кривим. Ниси ме питао ни како се осјећам због тога. Још увијек те волим и мислила сам да си ми ону поруку послао јер ти је стало до мене. Намјеравала сам да кажем адвокату да не желим да наставим с тужбом, али онда сам схватила да су ти твоји нови адвокати савјетовали да ми се јавиш. Ти добро знаш шта желим, а то није твој новац. Вјероватно ћеш и ову поруку искористити против мене. Пренио си ми херпес и желим да се извиниш због тога. Желим да разумијеш да ми је то уништило живот колико год се то теби неважним чинило", написала му је између осталог Катриона.

Она га је и оптужила да ју је упознао с најгорим стварима у животу.

"Ти си ме упознао с кокаином, проститукама, психичким злостављањем и болешћу. Учинио си много доброг за мене, али сломио си ме као особу. Остала сам с тобом јер сам те вољела, а ти си мене одбацио након што си искористио све добро што је остало у мени", написала је у поруци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана