Trudna još jedna sestra Kardašijan

Agencije
Trudna još jedna sestra Kardašijan

Desio se totalni obrt u porodici Kardašijan, američki mediji javili da je Kloi Kardašijan u drugom stanju. Rijaliti zvijezda i njen momak Tristanom Tompsonom trebalo bi da postanu roditelji u januaru.

Inače, već danima kruže priče o trudnoći najmlađe članice klana Kardašijan, Kajli Džener. Ona se povodom ovih navoda još nije oglasila, a sada je njihove fanove obradovala vijest da je još jedna sestra u blagoslovenom stanju.

Da Kloi takođe očekuje dijete, i to u isto vrijeme kao i Kajli, potvrdilo je nekoliko izvora bliskih porodici. Šuška se da je 33-godišnja Kardašijanka, koja je u vezi sa košarkašem Tompsonom, u četvrtom mjesecu trudnoće.

Treća sestra, Kim Kardašijan, zapravo nije trudna, ali surogat majka, koju je ova rijaliti zvijezda angažovala, trebalo bi da rodi u januaru 2018, mjesec prije Kajli i Kloe.

Kako su počele da pristižu vijesti, tako stižu i komentari, a mnogi baš baku Kris Džener "krive" za ovu hiperprodukciju beba u poznatoj porodici.

Kloi, koji je sada u centru medijske pažnje, sa Tristanom je počela da se zabavlja u septembru 2016. godine, a upoznali su se na slijepom sastanku koji su organizovali zajednički prijatelji.

- U najboljoj sam vezi u kojoj sam ikada bila, nije mi potreban vjerenički prsten da bih se dobro osjećala - izjavila je nedavno Kloi.

U finalu prošle sezone serije "U korak sa Kardašijanovima", Kloi je otkrila da njen partner želi toliko djece da može napraviti sopstveni košarkaški tim.

- Tristan želi da imamo petoro ili šestoro djece i to je divna stvar. Ali imaćemo jedno, za početak - rekla je tada Kloi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana