Трудна још једна сестра Кардашијан

Agencije
Трудна још једна сестра Кардашијан

Десио се тотални обрт у породици Кардашијан, амерички медији јавили да је Клои Кардашијан у другом стању. Ријалити звијезда и њен момак Тристаном Томпсоном требало би да постану родитељи у јануару.

Иначе, већ данима круже приче о трудноћи најмлађе чланице клана Кардашијан, Кајли Џенер. Она се поводом ових навода још није огласила, а сада је њихове фанове обрадовала вијест да је још једна сестра у благословеном стању.

Да Клои такође очекује дијете, и то у исто вријеме као и Кајли, потврдило је неколико извора блиских породици. Шушка се да је 33-годишња Кардашијанка, која је у вези са кошаркашем Томпсоном, у четвртом мјесецу трудноће.

Трећа сестра, Ким Кардашијан, заправо није трудна, али сурогат мајка, коју је ова ријалити звијезда ангажовала, требало би да роди у јануару 2018, мјесец прије Кајли и Клое.

Како су почеле да пристижу вијести, тако стижу и коментари, а многи баш баку Крис Џенер "криве" за ову хиперпродукцију беба у познатој породици.

Клои, који је сада у центру медијске пажње, са Тристаном је почела да се забавља у септембру 2016. године, а упознали су се на слијепом састанку који су организовали заједнички пријатељи.

- У најбољој сам вези у којој сам икада била, није ми потребан вјеренички прстен да бих се добро осјећала - изјавила је недавно Клои.

У финалу прошле сезоне серије "У корак са Кардашијановима", Клои је открила да њен партнер жели толико дјеце да може направити сопствени кошаркашки тим.

- Тристан жели да имамо петоро или шесторо дјеце и то је дивна ствар. Али имаћемо једно, за почетак - рекла је тада Клои.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана