Trudna Ana Ivanović?

Agencije
Trudna Ana Ivanović?

Srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Madridom, a pažnju je odmah privukao stomačić naše teniserke.

Poznati par više se ni ne trudi da sakrije svoju ljubav, pa su se na ulici grlili i razmjenjivali poljupce, ne mareći za radoznale poglede i paparace. Ana je na sebi imala plavo-bijeli kombinezon, a na fotografijama koje su objavljene djeluje kao da krije trudnički stomačić.

Ana je u ponedjeljak izgubila na masters turniru u Madridu, a sredinom drugog seta požalila se na zdravstvene probleme. U drugom kolu izgubila je od malo poznate Amerikanke Luize Čiriko poslije preokreta sa 5:7, 6:1, 6:3. Osim u prvom setu, Ana nije imala rješenje za igru 130. teniserke svijeta i dosta ranije od očekivanog završila je takmičenje u španskoj prestonici.

Možda je upravo trudnoća jedan od razloga slabe igre Srpkinje u meču sa Amerikankom. Poslije godinu i po zabavljanja Ana i Bastijan su zakazali svadbu u junu jer je tada pauza između Premijer lige i Evropskog prvenstva. A tada je i pauza između dva grend slema, Rolan Garosa i Vimbldona, tako da se i Ani uklapa u raspored.

Vjenčanje će biti u Beogradu, ali ime restorana se drži u strogoj tajnosti zbog medija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana