Трошаџијске лекције Џонија Депа: 7.000 за кауч Кардашијанових

Агенције
Трошаџијске лекције Џонија Депа: 7.000 за кауч Кардашијанових

Бивши менаџери пословања Џонија Депа оптужили су га у фебруару да води расипнички живот и троши два милиона долара мjесечно на своје хирове.

Деп је тужио Менаџмент групу (ТМГ), која је управљала његовим иметком, и тражио одштету од 25 милиона долара због преваре и немара.


Група је узвратила контратужбом и саопштила да је Деп расипно трошио на куће, авионе и умjетничка дjела, упркос њиховим упозорењима, обjелоданивши многе бизарне трошкове глумца, а епилог њиховом сукобу још се не назире.

Откривено је да има 14 кућа, 70 гитара и незасит апетит за вино, али и још неки детаљи из његовог раскалашног живота.

Погледајте на шта је све славни глумац трошио новац:

- Према ТМГ, Деп је потрошио 75 милиона долара како би купио, реновирао и опремио 14 кућа широм свијета. Ту је укључен и замак са парком на југу Француске и неколико острва на Бахамима, куће у Холивуду и станови у Лос Анђелесу. Има и фарму коња у Кентакију и свако од имања има комплетну послугу.

- Потрошио је "милионе" на 45 луксузних аутомобила, а власник је и Корвете из 1959.

- Потрошио је 18 милиона долара на луксузну јахту, коју је од њега наводно 2016. купила Џ. К. Роулинг.

- Љети искључиво приватним авионом који га кошта 200.000 долара мјесечно.

- Власник је 70 уникатних гитара.

- Троши 30.000 долара мјесечно само на вина, која му допремају из свих дијелова свијета.

- Деп је такође власник велике колекције накита, који и носи.

- Потрошио је "милионе" на ријетке холивудске "сувенире", попут гардеробе Мерилин Монро и Марлона Бранда. Посједује толико предмета, да му је потребно 12 складишта, како би их чувао, што га кошта још 500.000 долара за ренту.

- Такође, власник је више од 200 умјетничких дијела славних аутора, попут Ендија Ворхола и Жан-Мишела Баскијата. Међу њима је и Баскијетов "Аутопортрет" који је купио на аукцији по цијени од 4,7 милиона долара.

- Има 40 стално запослених људи широм свијета, који га коштају 300.000 долара мјесечно. Ту су укључени и људи који одржавају његово приватно острво на Бахамима, а трошкови око тог имања достижу око милион долара мјесечно.

- Током година потрошио је око 10 милиона долара на "пријатеље, породицу и неке запослене". Тако је мајци купио кућу у Холивуду вредну више милиона, као и за њу изнајмљивао кућу по цијени од 35.000 долара мјесечно када је била болесна.

- Деп је такође покренуо стартап музичко издаваштво и пријатеља из дјетињства ставио на чело пројекта. То га је коштало више од четири милиона долара, а није донело никакав профит.

- Можда и најчуднији трошак било је испаљивање пепела његовог пријатеља Хантера С. Томпсона из специјално направљеног топа, јер је то била његова посљедња жеља. Како би Томпсонов пепео вјечно почивао у Аспену (Колорадо), Деп је платио три милиона долара.

- Наводно још има дуг од 55.000 долара на кредитној картици. Иначе, њом је платио торбе из Прада продавнице у износу од 17.000 долара.

- Такође је дао 7.000 долара на кауч који је био у већини сезона ријалити програма "Keeping Up With the Kardashians " којим је обрадовао ћерку Лили Роуз.

- На послијетку, трошио је милионе на "армију адвоката" који га бране у бројним споровима, попут овог у ком се тренутно налази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана