Tristan ljubi striptizetu dok Kloi čeka porođaj

Agencija
Tristan ljubi striptizetu dok Kloi čeka porođaj

Kloi Kardašijan bi trebalo da se porodi bukvalno svakog minuta, ali jedan od najsrećnijih trenutaka u životu joj, izgleda, neće proći tako sjajno s obzirom na to da je objavljen video u kojem se vidi njen partner Tristan Tompson kako se ljubi sa nepoznatom djevojkom u klubu.

Mediji su objavili da je riječ o striptizeti Lani Bler. Na snimku on nosi duksericu sa kapuljačom preko glave, a iako mu se ne može vidjeti lice, na drugim fotografijama se vidi da je to odjeća koju je nosio to veče u istom klubu u Njujorku.

- On je sjedio za stolom pored nas sa grupom prijatelja i nekom djevojkom, s kojom se otvoreno ljubio cijelu noć. Grlili su se i bilo je očigledno - istakla je žena koja ga je snimila i dala izjavu da je to definitivno bio košarkaš.

I kao da to nije dovoljno stresno za buduću mamu Kloi, TMZ je iskoristio priliku da objavi snimak sa sigurnosne kamere od 7. oktobra kada je Kardašijanova bila u trećem mjesecu trudnoće. Ovaj video prikazuje Tristana da se ljubi sa jednom ženom, dok drugu grli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana