Тристан љуби стриптизету док Клои чека порођај

Агенција
Тристан љуби стриптизету док Клои чека порођај

Клои Кардашијан би требало да се породи буквално сваког минута, али један од најсрећнијих тренутака у животу јој, изгледа, неће проћи тако сјајно с обзиром на то да је објављен видео у којем се види њен партнер Тристан Томпсон како се љуби са непознатом дјевојком у клубу.

Медији су објавили да је ријеч о стриптизети Лани Блер. На снимку он носи дуксерицу са капуљачом преко главе, а иако му се не може видјети лице, на другим фотографијама се види да је то одјећа коју је носио то вече у истом клубу у Њујорку.

- Он је сједио за столом поред нас са групом пријатеља и неком дјевојком, с којом се отворено љубио цијелу ноћ. Грлили су се и било је очигледно - истакла је жена која га је снимила и дала изјаву да је то дефинитивно био кошаркаш.

И као да то није довољно стресно за будућу маму Клои, ТМЗ је искористио прилику да објави снимак са сигурносне камере од 7. октобра када је Кардашијанова била у трећем мјесецу трудноће. Овај видео приказује Тристана да се љуби са једном женом, док другу грли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана