Tramp: Poslao bih Dajanu kod ljekara pre nego što spavam s njom

Tramp: Poslao bih Dajanu kod ljekara pre nego što spavam s njom 29.09.2017 22:18 | Agencije

Američki predsjednik Donald Tramp još jednom je šokirao javnost svojim vulgarnim rečnikom, ovaj put otkrivši svoje fantazije o seksualnom odnosu sa princezom Dajanom, uz uslov da je prije odnosa prvo 'pregleda' lekar.

U nedavno objavljenom intervjuu između Trampa i američkog radio di-džeja Hauarda Sterna, snimljenog nekoliko mjeseci nakon smrti princeze Dajane 1997. godine, može se čuti kako se dvojica muškaraca šale u vezi sa testiranjem na HIV, prije nego što Tramp kaže da bi rado spavao sa pokojnom princezom Dajanom. (Tramp u intervjuu koristi engleski termin 'nailing', što je žargonski izraz za upuštanje u seksualne odnose).


"Ali, prvo bih joj rekao 'Želimo da te malo pregledamo'", rekao je Tramp.

U drugom intervjuu sa Sternom koji je snimljen 2000. godine, Tramp je izjavio da bi 'bez oklijevanja' imao seks sa Dajanom, upućujući joj kompliment da izgleda kao 'supermodel', i dodajući da je bila 'luda, ali da su to samo minorni detalji'.

Predsjednik je takođe pokazao veliko samopouzdanje kada je riječ o 'odvlačenju Ledi Di u krevet'.

Na Sternovo pitanje 'Zašto ljudi misle da je egoistično što kažes da bi je odveo u krevet? Da li misliš da bi uspio u tome?', Tramp je odgovorio: "Mislim da bih".

Uprkos njegovom vulgarnom riječniku, Tramp je princezi Dajani uputio i nekoliko komplimenata, nazivajući je 'veličanstvenom ženom'.

U svojoj knjizi "The Art of tje Comeback ", napisao je: "Nisam mogao da ne primjetim kako je dopirala do srca ljudi. Osvjetlila bi prostoriju svojim šarmom, svojim prisustvom. Bila je predivna princeza - žena iz snova."

Predsjednik Tramp je čak Dajani poslao ogroman buket cveća za njen 35. rođendan, nedugo nakon što se razvela od princa Čarlsa.

Princeza Dajana poznata je po svom humanitarnom radu sa pacijentima oboljelim od HIV-a i side, a 1987. godine, svijet su šokirale fotografije na kojima se može vidjeti kako se rukuje sa pacijentima bez rukavica.

Ovaj potez smatra se ogromnim korakom napred u suzbijanju stigme koja je u to vreme pratila oboljele.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica