Tрамп: Послао бих Дајану код љекара пре него што спавам с њом

Agencije
Tрамп: Послао бих Дајану код љекара пре него што спавам с њом

Амерички предсједник Доналд Трамп још једном је шокирао јавност својим вулгарним речником, овај пут откривши своје фантазије о сексуалном односу са принцезом Дајаном, уз услов да је прије односа прво 'прегледа' лекар.

У недавно објављеном интервјуу између Трампа и америчког радио ди-џеја Хауарда Стерна, снимљеног неколико мјесеци након смрти принцезе Дајане 1997. године, може се чути како се двојица мушкараца шале у вези са тестирањем на ХИВ, прије него што Трамп каже да би радо спавао са покојном принцезом Дајаном. (Трамп у интервјуу користи енглески термин 'nailing', што је жаргонски израз за упуштање у сексуалне односе).


"Али, прво бих јој рекао 'Желимо да те мало прегледамо'", рекао је Трамп.

У другом интервјуу са Стерном који је снимљен 2000. године, Трамп је изјавио да би 'без оклијевања' имао секс са Дајаном, упућујући јој комплимент да изгледа као 'супермодел', и додајући да је била 'луда, али да су то само минорни детаљи'.

Предсједник је такође показао велико самопоуздање када је ријеч о 'одвлачењу Леди Ди у кревет'.

На Стерново питање 'Зашто људи мисле да је егоистично што кажес да би је одвео у кревет? Да ли мислиш да би успио у томе?', Трамп је одговорио: "Мислим да бих".

Упркос његовом вулгарном ријечнику, Трамп је принцези Дајани упутио и неколико комплимената, називајући је 'величанственом женом'.

У својој књизи "The Art of tje Comeback ", написао је: "Нисам могао да не примjетим како је допирала до срца људи. Освjетлила би просторију својим шармом, својим присуством. Била је предивна принцеза - жена из снова."

Предсjедник Трамп је чак Дајани послао огроман букет цвећа за њен 35. рођендан, недуго након што се развела од принца Чарлса.

Принцеза Дајана позната је по свом хуманитарном раду са пацијентима обољелим од ХИВ-а и сиде, а 1987. године, свијет су шокирале фотографије на којима се може видјети како се рукује са пацијентима без рукавица.

Овај потез сматра се огромним кораком напред у сузбијању стигме која је у то време пратила обољеле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана