Tragedije prekinule holivudske ljubavi

Agencije
Tragedije prekinule holivudske ljubavi

Mnoge slavne ličnosti imale su tu nesreću da ih zadesi tragičan gubitak partnera, a među njima je i muzičar Mik Džeger. Njegova ljubavna veza sa Loren Skot završila se nakon 12 godina, kada je modna dizajnerka izvršila samoubistvo.

Vijest da je asistentkinja našla Loren obješenu u njenom stanu, slomila je i potpuno šokirala legendarnog muzičara. Uprkos tome što je Džeger o Skotovoj govorio kao o "vjernoj ljubavnici i najboljoj prijateljici", nikada nije krio da nije želio da ode pred oltar sa njom.

Iako je muzička legenda Džon Lenon upoznao Joko Ono dok je bio u braku sa prvom suprugom Sintijom, to mu nije smetalo da započne vezu sa ovom japanskom umjetnicom i aktivistkinjom. Poslije vjenčanja na Gibraltaru i medenog mjeseca u Amsterdamu, par je provodio sve više vremena zajedno. Ljubavnu priču jednog od najpoznatijeg para 20. vijeka, okončao je poremećeni fan Mark Dejvid Čepman, koji je ubio Lenona u Njujorku u blizini muzičarevog doma.

Francuski glumac Lijam Nison tragično je izgubio suprugu, glumicu Natašu Ričardson koja je 2009. godine zadobila fatalne povrede na skijanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana