Тони Цетински прегазио мушкарца колима

Агенције
Тони Цетински прегазио мушкарца колима

Загреб - Судјеловао сам у несретном случају за који нисам одговоран. Сигуран сам како ће полиција то и потврдити након очевида, рекао је Тони Цетински (48) након несреће у Ровињу.

Под точковима његовог Мерцедеса у Пустој улици у Ровињу је у петак око 14 сати лежало је беживотно тијело мушкарца, којег су ватрогасци извукли. Према првим информацијама, мушкарац је био у кафићу који се налази у непосредној близини мјеста несреће.

Прегажени мушкарац наводно је изашао из кафића те је лежао на путу у тренутку у којем је наишао Тони у аутомобилу. На мјесто догађаја изашли су и ровињски полицајци.

"Потресен сам и немам ријечи којима бих описао најгори дан у животу који човјек може проживјети", рекао је Цетински за 24сата.хр..

Све околности ове трагичне несреће још се утврђују, а након завршеног увиђаја и обдукције требало би се знати да ли је мушкарац већ био мртав кад га је Тони прегазио. Како су објавили хрватски медији, ријеч је о врло уској уличици у којој није могуће брзо возити.

"Било је пуно дјеце, баш су се враћала из школе. У први трен нисмо знали тко је возио. Човјек је већ лежао на цести кад је он наишао. Изашао је из кафића у којему се људи окупљају пити вино", рекао је свједок несреће.

Тонију ово није прва саобраћајна несрећа у којој је учествовао. У јулу 2006. године у Ровињу је тешко оповријеђе у налету аутомобила на његов мотоцикл. С њим је тад био и деветогодишњи син, који је, насрећу, прошао без повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана