Tejlor Svift i Keti Peri se pomirile

Agencije
Tejlor Svift i Keti Peri se pomirile

Obožavaoci Keti Peri i Tejlor Svift nisu očekivali da će ove dvije zvijezde ponovo biti u dobrim odnosima i to - zbog kolačića. Perijeva, koja već nekoliko godina nije u dobrim odnosima sa Tejlor, objavila je na “Instagramu” fotografiju kolačića pomirenja, na kojoj je pisalo “najzad mir”.

Fotografiju je objavila uz riječi “dobar osećaj” upućene Tejlor Svift. Tejlor je umjesto komentara ispod slike objavila 13 srca.

Riječi o pomirenju je bilo i prošle godine, pa brojnim obožavaocima ovaj potez nije bio jasan.

Ove dvije popularne pjevačice su sada konačno, nakon čitave decenije rasprava, svađa i razmirica, ponovo u dobrim odnosima. Njihove svađe su trajale još od 2009. godine.

Te godine bile su drugarice. Keji i Tejlor zajedno su dolazile na dodjele nagrada, družile se sa drugim zvijezdama, kikotale se i zabavljale.

- Gledam spot za pjesmu “Walking up in Vegas”. Volim Keti Peri. Mislim da ću sad okačiti njen poster na zid - napisala je Tejlor Svift u julu 2009. godine.

Definitivno su bile prijateljice jer joj je Keti veoma lijepo odgovorila na to.

- Slatka si kao šećer! Hajde da zajedno napišemo pjesmu o onome što najbolje znamo. To bi bilo sjajno - odgovorila joj je tada Keti.

Keti je čak bila i gošća Tejlor Svift na turneji tokom koje su zajedno izvele i Ketinu pjesmu “Hot 'n' cold”.

To nije potrajalo dugo, jer se već iste godine u priči pojavljuje muzičar Džon Majer. Tejlor tokom turneje nije izvela duet samo sa Keti, već i sa Džonom Majerom, a pričalo se i da se njih dvoje zabavljaju. To nikada nije potvrđeno, a Tejlor je objavila pjesmu “Dragi Džon”. Nekoliko godina kasnije pojavila se fotografija Džona Majera i Keti Peri - i to zagrljenih. Nije sasvim jasno da li su tada stvari između dvije pjevačice krenule naopako, ali su 2014. godine definitivno bile u svađi.

Karijera Tejlor Svift je 2014. godine bila u usponu - osvojila je “Gremi” za singl “I knenj džou njere trouble” i bila na svjetskoj turneji tokom koje je angažovala trojicu plesača koji su plesali za Keti Peri. Nekoliko mjeseci kasnije Keti je takođe krenula na turneju. Neki kažu da su plesači željeli da joj se pridruže iako bi to značilo da će morati da otkažu saradnju sa Tejlor. Složili su se da to urade. Tada su počele da kruže glasine da su pjevačice u svađi. Prije objavljivanja petog albuma i singla “Bad Blood” svađu je na neki način potvrdila i Tejlor. Ona je u intervjuu za “Roling stoun” magazin rekla da pjesma govori o pop zvijezdi koja je uradila nešto “strašno” i koju smatra “pravim neprijateljem”.

- Ona je u osnovi pokušala da sabotira čitavu turneju. Pokušala je da angažuje gomilu ljudi koji su bili sa mnom - rekla je Sviftova.

U maju 2018. godine Keti je poslala Tejlor pravu maslinovu grančicu - činilo se da je svađi došao kraj. Sviftova je objavila video paketa koji je dobila od Keti - na njemu su bile ispisane riječi “nesporazum” i “duboko izvinjenje”.

Maslinova grana možda nije bila dovoljna, ali izgleda da slika tanjira sa porukom “najzad mir” ukazuje na to da su ponovo prijateljice.

Keti ne samo da je poruku uputila koleginici, već su vjerni fanovi primijetili i da je fotografija snimljena u kuhinji Tejlor Svift.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana