Тејлор: Моја вила споменик културе

Агенције
Тејлор: Моја вила споменик културе

Поп пјевачица Тејлор Свифт изненадила је јавност када је открила да за своју вилу на Беверли Хилсу, коју је купила 2015. године, планира да тражи статус америчког културног добра.

Чињеница због које би њен дом требало да добије овај статус јесте да је ову вилу саградио Семјуел Голдвин, један од оснивача студија МГМ. О свом плану Тејлорова је разговарала са Друштвом за културну баштину. Наиме, они ће размотрити њен захтјев у року од неколико дана.

Открила је да је кроз њену кућу прошло много звијезда, попут Чарлија Чаплина, Кларка Гејбла и Марлен Дитрих, које је Голдвин угостио.

Вила у којој пјевачица живи има шест спаваћих соба, пет купатила, библиотеку, базен, биоскоп и теретану. Пјевачици ово није једина некретнина коју има.

Тејлор, која је и текстописац, одрасла је у Вајомисингу, у Пенсилванији, а са четрнаест година се преселила у Нешвил, у Тенесију, да би се бавила кантри музиком.

Потписала је уговор са независном издавачком кућом "Big Machi9ne Records" и постала најмлађи текстописац којег је издавачка кућа "Sony/ATV Music " икада запослила. Објава деби албума названог по њој 2006. године претворила ју је у звијезду кантри музике. Захваљујући трећем синглу, "Our Song", постала је најмлађа особа која је сама написала и отпевала пјесму која је била на првом мјесту кантри топ-листе. Номинована је за награду "Греми" за најбољег новог умјетника 2008. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана