Svjesna sam činjenice da neću zauvijek biti lijepa i mlada

Agencije
Svjesna sam činjenice da neću zauvijek biti lijepa i mlada

Supermodel Rozi Hantington-Vajtli obnažila se za novo izdanje magazina "Industri" i tom prilikom govorila o svom izgledu.

Anđeo kuće Victoria’s Secret pozirala je u toplesu na provokativnoj fotografiji i govorila zašto joj je važno da bude nešto više od "lijepog lica".

"Shvatila sam da ništa ne traje zauvijek, posebno kada ste model – morate izgraditi nešto više od sebe. Dobar izgled prolazi i blijedi. Život modela je kratak", rekla je.

"Želim da imam nešto čime ću se baviti kada napustim posao modela. Zato sam postala dizajner i mislim da sam tek na početku nečega od čega ću izgraditi brend"

Prije dvije godine Rozi je započela saradnju sa brendom Marks end Spenser, pa se tako njena linija donjeg veša nalazi u više od 200 radnji širom svijeta, a mnogi hvale njeno umijeće za dizajn.

"Žene mi svaki dan šalju fotografije u mom vešu, govore mi da sam učinila da se osjećaju specijalno i da im je udobno. Sve me to još više motiviše", zaključila je dodajući da je za donji veš ekspert budući da je većinu manekenke karijere provela pozirajući u njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana