Svijet poludio za najseksepilnijom bakom iz Srbije

Agencije
Svijet poludio za najseksepilnijom bakom iz Srbije

Žaklina, četrdesetsedmogodišnja Srpkinja koja trenutno živi u Italiji postala je veliki hit na Instagramu najprije zbog činjenice da izgleda mnogo mlađe, ali i zbog toga što je ona vjerovatno najseksepilnija baka na ovoj društvenoj mreži.

"Baku" na Instagramu prati preko 160 hiljada ljudi, a svaka objava iziva oduševljenje zbog njenog istančanog modnog ukusa.

Žaklina je inače modna blogerka, a za svoj stil kaže da je mješavina najboljeg što je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske gdje je živjela.

Ona je baka dvije devojčice, a njena ćerka ima 28 godina zbog čega stavlja haštag na svaku fotografiju #grandmotherwholovesfashion, odnosno „baka koja obožava modu".

Britanski "Dejli mejl" piše da je Žaklina prepuna pozitivne energije iako je doživjela veliku tragediju. Naime, njenog sina Stefana je udario auto na Badnje veče prošle godine u Beogradu, a Žaklina je uprkos bolu nastavila svoj život i naučila kako da se nosi sa tim.

"Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu", napisala je prelepa baka, a izgleda da u tome i uspeva jer joj broj pratilaca svakodnevno raste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana