Svi detalji svadbe Pipe Midlton

Srna
Svi detalji svadbe Pipe Midlton

Sestra britanske vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton Pipa Midlton opredijelila se za skromno vjenčanje. O pripremama za ovaj važan dan štampani i elektronski mediji Britanije ne prestaju da izvještavaju.

Iako je uživo prenos vjenčanja njene sestre Kejt i britanskog princa Vilijama pratila ne samo cijela nacija, nego i cijeli svijet, Pipa, koja je vremenom i sama stekla status jedne od najomiljenijih ličnosti Britanaca, odlučila je da napravi mnogu svedeniju ceremoniju.

Do sada se pojavilo mnogo spekulacija i netačnih informacija, ali ono što znamo o svemu tome je da će Pipa sutra stati na ludi kamen i reći sudbonosno da 41-godišnjem bankarskom tajkunu Džejmsu Metjusu u lokalnoj crkvi Svetog Marka u Berkširu.

Poznato je da će 150 zvanica proslaviti ovaj čin u dvorištu obližnje kuće njenih roditelja, a među njima će se, osim članova kraljevske porodice, naći i slavni teniser Rodžer Federer.

Najmlađi izdanci kraljevske loze princeza Šarlot i princ Džordž imaće zapažene uloge tako što će ona nositi cvijeće, a on burme. Još se nagađa da li će Kejt uzvratiti uslugu svojoj sestri i biti njena djeveruša, ali mnogi izvori tvrde da će ona biti zadužena za čuvanje djece, jer ne želi da svojom pojavom u ceremoniji skreće pažnju sa mlade.

Mnogo prašine se podiglo u vezi sa izborom kuma Spensera Metjusa, mladoženjinog mlađeg brata, koji se svojim načinom života ne uklapa u imidž kraljevske porodice sa kojom će ovim putem doći u dodir. Naime, on takođe izaziva pažnju Britanaca, ali uglavnom polunagim selfijima iz kreveta, zabavama i učešćima u rijaliti programima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana