Сви детаљи свадбе Пипе Мидлтон

Срна
Сви детаљи свадбе Пипе Мидлтон

Сестра британске војвоткиње од Кембриџа Кејт Мидлтон Пипа Мидлтон опредијелила се за скромно вјенчање. О припремама за овај важан дан штампани и електронски медији Британије не престају да извјештавају.

Иако је уживо пренос вјенчања њене сестре Кејт и британског принца Вилијама пратила не само цијела нација, него и цијели свијет, Пипа, која је временом и сама стекла статус једне од најомиљенијих личности Британаца, одлучила је да направи многу сведенију церемонију.

До сада се појавило много спекулација и нетачних информација, али оно што знамо о свему томе је да ће Пипа сутра стати на луди камен и рећи судбоносно да 41-годишњем банкарском тајкуну Џејмсу Метјусу у локалној цркви Светог Марка у Беркширу.

Познато је да ће 150 званица прославити овај чин у дворишту оближње куће њених родитеља, а међу њима ће се, осим чланова краљевске породице, наћи и славни тенисер Роџер Федерер.

Најмлађи изданци краљевске лозе принцеза Шарлот и принц Џорџ имаће запажене улоге тако што ће она носити цвијеће, а он бурме. Још се нагађа да ли ће Кејт узвратити услугу својој сестри и бити њена дјеверуша, али многи извори тврде да ће она бити задужена за чување дјеце, јер не жели да својом појавом у церемонији скреће пажњу са младе.

Много прашине се подигло у вези са избором кума Спенсера Метјуса, младожењиног млађег брата, који се својим начином живота не уклапа у имиџ краљевске породице са којом ће овим путем доћи у додир. Наиме, он такође изазива пажњу Британаца, али углавном полунагим селфијима из кревета, забавама и учешћима у ријалити програмима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана