Све љубави Шер: Том Круз је један од најбољих љубавника, Килмер...

Све љубави Шер: Том Круз је један од најбољих љубавника, Килмер... 18.09.2018 18:53 | Агенције

Америчка пјевачица и глумица Шер признала је да је својевремено имала кратку романсу са колегом Томом Крузом. Упознали су се на вјенчању Шона Пена и Мадоне, а оно што их је спојило је, како каже глумица, дислексија.

Шер је признала да је уживала у тој вези и да су обоје осјетили привлачност када су се први пут упознали 1985. године. Интересантно је да су се упознали током Мадониног вјенчања са Шоном Пеном у Малибуу те године, када је Том имао 22 године и био познат по филму "Risky Business ". Ипак, оно што их је зближило била је дислексија, преноси Пипл.


"Гомила људи са дислексијом била је позвана у Бијелу кућу, а Том и ја смо обоје дислексични. Нисмо одмах започели везу, али смо се ту дефинитивно повезали."

Она каже да га сматра једним од пет најбољих љубавника са којима је била. Тврди да су остали у контакту, али да не причају о његовим вјеровањима, јер она то "не разумије".

Она је поменула и везу са Валом Килмером, додавши да "док су се љубили, имала је осјећај да ће јој се глава откинути од тијела", док је за Роба Камилетија, њујоршког пекара и глумца, рекла да је вјероватно њена права љубав. Она је признала да као изузетне љубавнике памти и Сонија Боноа, Ричија Самбору и Џина Симонса.

Шер, која сада има 72 године, пожалила се Кордину да сада има прилично јадан љубавни живот, тако да "ове недјеље, нажалост, нема дечка, али га интензивно тражи".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица