Suzan Sarandon napunila 72 godine

Glas Srpske
Suzan Sarandon napunila 72 godine

Slavna glumica Suzan Sarandon proslavila je svoj 72. rođendan.

Suzan iza sebe ima sjajnu karijeru, uprkos tome što je nisu zaobišle predrasude Holivuda da će joj se karijera završiti u ranim četrdesetim. Ona ističe da je to zbog rediteljki i producentkinja koje su spremne da ulože u priče u kojima ženski lik nema 22 godine. Ova oskarovka je do sada ostvarila više od 70 filmskih uloga.

Suzan je i velika antiratna aktivistkinja, a poznat je i njen rad u mnogim dobrotvornim organizacijama.

Njen ljubavni život možda je manje poznat, ali je bio i te kako buran. Dok je još studirala, Suzan je upoznala Krisa Sarandona, za kojeg se udala 1967. godine. Par se razveo poslije tri godine, ali je Suzan odlučila da zadrži muževljevo prezime. Nakon toga dovodili su je u vezu sa režiserom Lujem Malom, muzičarem Dejvidom Bouvijem i glumcem Šonom Penom. Suzan je 1985. godine rodila kćerku Evu Amuri iz veze sa italijanskim rediteljem Frankom Amurijem.

Od 1988. godine glumica je bila u vezi sa glumcem Timom Robinsom, sa kojim ima dva sina, Džeka (28) i Majlsa (25). Ipak, i ovaj brak je okončan 2009. godine. Ubrzo poslije razvoda započela je vezu sa Džonatanom Briklinom, ali i ova veza je prekinuta 2015. godine.

I sinovima i kćerki prenijela je ljubav prema glumi, pa se Eva i Majls danas bave glumom, dok je Džek odlučio da se oproba u režiji.

- Veselim se starenju, tom vremenu kad će postati manje bitno kako izgledaš, a mnogo važnije kakav si - rekla je svojevremeno Sarandonova. +++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana