Сузан Сарандон напунила 72 године

Глас Српске
Сузан Сарандон напунила 72 године

Славна глумица Сузан Сарандон прославила је свој 72. рођендан.

Сузан иза себе има сјајну каријеру, упркос томе што је нису заобишле предрасуде Холивуда да ће јој се каријера завршити у раним четрдесетим. Она истиче да је то због редитељки и продуценткиња које су спремне да уложе у приче у којима женски лик нема 22 године. Ова оскаровка је до сада остварила више од 70 филмских улога.

Сузан је и велика антиратна активисткиња, а познат је и њен рад у многим добротворним организацијама.

Њен љубавни живот можда је мање познат, али је био и те како буран. Док је још студирала, Сузан је упознала Криса Сарандона, за којег се удала 1967. године. Пар се развео послије три године, али је Сузан одлучила да задржи мужевљево презиме. Након тога доводили су је у везу са режисером Лујем Малом, музичарем Дејвидом Боувијем и глумцем Шоном Пеном. Сузан је 1985. године родила кћерку Еву Амури из везе са италијанским редитељем Франком Амуријем.

Од 1988. године глумица је била у вези са глумцем Тимом Робинсом, са којим има два сина, Џека (28) и Мајлса (25). Ипак, и овај брак је окончан 2009. године. Убрзо послије развода започела је везу са Џонатаном Бриклином, али и ова веза је прекинута 2015. године.

И синовима и кћерки пренијела је љубав према глуми, па се Ева и Мајлс данас баве глумом, док је Џек одлучио да се опроба у режији.

- Веселим се старењу, том времену кад ће постати мање битно како изгледаш, а много важније какав си - рекла је својевремено Сарандонова. +++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана