“Шутирао ме је у леђа, бацао на под и на крају пао у несвијест од пића”

Агенције
“Шутирао ме је у леђа, бацао на под и на крају пао у несвијест од пића”

Амбер се развела од Џонија и тада га оптужила за насиље у породици. Глумац јој је исплатио једнократну суму од седам милиона долара, коју је дала у хуманитарне сврхе, али је услов био да више не прича о њиховом односу.

Амбер је крајем прошле године написала чланак у којем је поновила своје тврдње, због чега је сада Џони тужи и захтјева 50 милиона долара одштете.

Почели су да се забављају 2012. и Амбер каже да су невоље почеле годину дана касније.

“Претеривао је са пићем и дрогом, и често се није сјећао шта је радио док је био под њиховим дејством. Вољела сам га и вјеровала у његова обећања да ће потражити помоћ, али грдно сам се преварила”, рекла је Амбер.

У мају 2014. напио се на приватном лету и почео да је туче.

“Шутирао ме је у леђа, бацао ме на под и на крају пао у несвест од пића. Када смо изашли из авиона, његов асистент ми је рекао да је Џони 'повређени мали дјечак' и да је на мени да га подржим. Вјенчали смо се неколико мјесеци касније. Већ 2015. три дана се дрогирао, када сам приговорила, рекао ми је да ми никада није обећао да неће узимати екстази, а затим ме шамарао. Бацио ме је на сто за пинг понг, који се поломио под мојом тежином. Давио ме је и претио да ће ме убити. Сам се посјекао и крвљу писао по зиду. На крају је завршио у болници”, испричала је Амбер.

Када је пуштен кући, покушао је да је убије.

“Били смо у стану у Лос Анђелесу, зграбио ме је за косу и почео да ме дави. Урлао ми је у лице да ће ме убити и лупао ми шамаре. Бацио ме је на кревет и почео да ме туче песницом. Мислила сам да ћу умријети и да он ујутру неће ни знати да ме је убио.”

Одлучила је да оде 2016, када ју је Џони гађао, и погодио, мобилним телефоном у лице. Због тога је, каже, сносила велике посљедице.

“Одмах су ми јавили да више не играм у филму који је требало да снимам. Људи које ни не познајем су ми пријетили смрћу. Мијењала сам број телефона сваких недјељу дана због силних претњи. Људи кажу да сам ја нападала Џонија, то није тачно. Увијек је он нападао мене, а ја сам поступала у самоодбрани”, рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана