Стивен Сигал оптужен за силовање

avaz.ba
Стивен Сигал оптужен за силовање

Глумац Стивен Сигал (Стевен Сеагал) оптужен је за силовање. Припадница Мормонске цркве Реџина Симонс (Регина) одлучила је да јавно проговори кроз какав је пакао прошла када је 1993. године радила као статиста у филму "Он Деадлџ Гроунд".

Како тврди, силовање је пријавила свом свештенику, али јој је он савјетовао да ништа не говори јер ће бити "на лошем гласу" у њиховој заједници. Реџина је тада имала 18 година, а тек је прије мјесец одлучила да тај случај пријави полицији.

– Сигал ме позвао на журку коју је правио у својој кући. Када сам стигла, схватила сам да нико неће доћи осим мене. Одмах сам се укипила, а он се бацио на мене. Имали смо секс. Била сам престрављена, ухватио ме је неспремну. Све вријеме сам плакала и много ме бољело. Био је три пута већи од мене – испричала је Реџина.

Али она није једина. Порша де Роси (Портиа де Росси) недавно је открила да јој је глумац у својој канцеларији показао полни орган:

– На посљедњу аудицију за филм са Стивеном требало је да одем у његову канцеларију. Рекао ми је да је хемија глумаца на екрану и иза кулиса врло битна за филм. Рекао ми да сједнем и почео да откопчава кожне панталоне. Истрчала сам напоље и позвала свог агента. Она се уопште није узбудила и рекла ми је: "Нисам била сигурна да ли је он твој тип".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана