Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Tanjug
Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u razgovoru sa holivudskim glumcem Stivenom Sigalom, da će Vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji.

Vučić je dodao da će to doprinijeti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji Srbije.

Premijer je podržao ideju Stivena Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije. Stiven Sigal je istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbjediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

"Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja", zaključio je Sigal i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao Srbiju koju smatra svojom novom domovinom.

Sa glumcem se sastao i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić koji je ocjenio da se Sigal dokazao kao prijatelj naroda u Srbiji tokom prošlogodišnjih poplava kada je pomogao da se prikupi novac za ugrožene.

"Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo", rekao je Nikolić, a prenela njegova služba za informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana