Сталоне под истрагом због силовања

Агенције
Сталоне под истрагом због силовања

Чувени холивудски глумац Силвестер Сталоне нашао се под истрагом након што га је једна жена у новембру прошле године оптужила да ју је сексуално злостављао деведесетих година.

Амерички тужиоци отворили су истрагу како би утврдили да ли чувени глумац акционих филмова треба да буде кривично гоњен због сексуалног злостављања пријављеног лани.

- Случај је предат полицији Санта Монике, општине поред Лос Анђелеса - навеле су локалне власти и додале да је случај повезан са Сталонеом.

Та оптужба долази у тренутку све присутнијег покрета “МеТоо”, покренутог послије избијања сексуалног скандала у холивудској филмској индустрији.

Глумчев адвокат је у децембру рекао да Сталоне пориче оптужбу, али је признао да је имао везу с том женом 1987. године током снимања једног филма у Израелу. Изјавио је да је у то вријеме био слободан и нагласио да дјевојка тада није била малољетна. Исто тако тврди да је током 90-их година уопште није видио.

Адвокат је додао да Сталоне, који у јулу пуни 72 године, планира тужбу против те жене, чије име није саопштено, због давања лажне изјаве о њиховој вези.

Сталонеова портпаролка оптужбе је назвала “смијешном и категорички неистинитом причом”. Дјевојка која га је оптужила за силовање рекла је да је том чину присуствовао и Сталонеов тјелохранитељ и да се након свега осјећала понижено и посрамљено, због чега није раније изнијела никакве оптужбе.

Сталоне се и прије десетак година већ суочио с оптужбама за силовање, када га је 16-годишња обожаватељка оптужила за сексуално злостављање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана