Шта жене траже код мушкараца?

B92
Шта жене траже код мушкараца?

Често смо у прилици да чујемо како је тешко наћи оног “правог”, али можда сте и ви дијелом криве за то јер тражите погрешне квалитете код мушкараца.

Сазнајте које су то особине на које треба да обратите пажњу приликом започињања нове везе.

Његови најбољи пријатељи су добри људи

Уколико желите “прави” увид у то какав је мушкарац с којим се забављате. Упознајте његове пријатеље јер особине људи који су му најближи пуно говоре и о његовом карактеру.

Не реагује бурно када је под притиском

У дуготрајним везама неминовно долази до успона и падова. Ипак, ваш партнер треба бити неко на кога можете да рачунате, као и неко ко ће мирно реаговати и утешити вас док пролазите кроз тежак период у животу.

Новац му је главна мотивација

Није важно да ли ваш партнер пуно зарађује, већ чињеница да га у животу не мотивише само новац. Особе које трче само за финансијском добити често запостављају друге аспекте живота, односно партнера и породицу.
 

Цијени вашу самосталност

И ви имате своје интересе, мишљење, жеље и циљеве. Независно од тога да ли сте се одлучиле да останете код куће и гајите дјецу или сте пак жена од каријере, ваш партнер то треба да поштује и да вас подржи.

Смијех, смијех и само смијех

Квалитетна особа се најлакше може препознати по томе да ли има хумора, односно уколико ваш партнер зна да вас орасположи и насмије, то је сигурно знак да је он позитивна особа ведрог духа која има оптимистички поглед на живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана